Tasuta tarne pakiautomaati
tellimustele alates 59€!

Orgaaniline laste päevituspiim Biosolis SPF50 100ml – Tagab lapse tundliku naha kohese kaitse

✔️ Ei ummista poore ega jäta nahale kleepuvat kilet – nahk hingab;
✔️ Ei jäta nahale valgeid jälgi, ei määri riideid;
✔️ Veekindel, hakkab mõjuma kohe pärast pealekandmist;
✔️ Sertifitseeritud orgaaniline toode. Tootja: Biosolis, Belgia.

28.90

Laost otsas

Palun teavita mind kui see toode on tagasi laos

Sisaldab vee asemel Lõuna-Mehhiko sertifitseeritud istandustest pärit aaloe orgaanilist geeli. Ideaalne nahahooldusvahend – niisutab sügavalt ja kiirendab taastumisprotsesse. Sisaldab ka india vengepuu õli (neemipuu sugulane, kuid pehmema aroomiga), mis sisaldab looduslikku päikesekaitsefaktorit ja mida kasutatakse ekseemide, akne ja teiste nahahaiguste raviks.
Soodustab nahaärrituste kiiret leevenemist ja haavade paranemist. Sisaldab looduslikku antioksüdanti – orgaanilist porgandiekstrakti. Koostises on kaks naturaalset päikesekaitsefiltrit: tsink- ja titaandioksiid. Need kvaliteetsed mineraalfiltrid ei sisalda nanoosakesi, mis tähendab, et nad ei tungi sügavatesse nahakihtidesse ega kuhju organismis.
1
4

MIKS TASUB VALIDA SARJA BIOSOLIS TOOTEID?

Kasutamine:

Kandke eelnevalt puhastatud nahale enne päikese kätte minemist. Sobib lastele alates 6. elukuust (kuni 6-kuuliste laste nahka ei soovitata päikesevalgusega aktiivselt mõjutada. Kui kasutate selles vanuses päikesekaitsepiima, pidage nõu arstiga.

Koostis:

Titanium Dioxide 16.80% (Sunscreen), Zinc Oxide 9.70% (Sunscreen), Dicaprylyl Carbonate, Aloe Barbadensis Gel (Organic), Coconut Alkanes, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Propanediol, Karanja Seed Oil (Pongamia Glabra, Organic), Polyglyceryl-3 Diisostearate, Polyhydroxystearic Acid, Stearic Acid, Aluminum Hydroxide, Sodium Chloride, Rapeseed Oil (Brassica Campestris, Organic), Carrot Root Extract (Daucus Carota Sativa, Organic), Sunflower Seed Oil (Helianthus Annuus, Organic), Coco-Caprylate/Caprate, Alumina, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Fragrance, Lactic Acid, Tocopherol.
Suurus: 100ml. Tootja: Biosolis, Belgia.
Selle tootega ostetakse sageli järgmisi tooteid:
logo